Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

43 Ironmanagers in de Ironman Antwerp 70.3

Op zondag 3 augustus verschijnen maar liefst 43 Ironmanagers aan de start van de Antwerp Ironman 70.3. Deze sportieve managers en ondernemers hopen zich zo nog beter voor te bereiden op hun deelname aan de Ironman in Florida dit najaar.

Ironmanagers2008 is een sportclub voor managers en ondernemers die sport wel op hun agenda zetten. Ze doen dat uit gezondheidsoverwegingen en ambitie. Bedoeling is om op 1 november de volledige triatlon in Florida tot een goed einde te brengen.

Om dat doel te bereiken, worden deze Ironmanagers drie jaar lang professioneel begeleid. Dat gebeurt aan de hand van clubtrainingen en individuele trainingsschema’s. Hoewel het hier voornamelijk om sport draait, is het ook een leuke manier om een netwerk en vriendenkring uit te bouwen. De club telt intussen 93 leden over heel het land en hoopt nog nieuwe sportievelingen te verwelkomen.

Eerder dit jaar trokken een twintigtal Ironmanagers al op stage naar Lanzarote voor een intensieve trainingsweek. Ook de Antwerpse Ironman mag nu niet ontbreken op de agenda. 43 managers zullen zondag om 11 uur in het water duiken in het Galgenweel op Linkeroever. Daarna wordt er nog 90 km gefietst naar Berendrecht en terug om dan nog eens 21 km te lopen in hartje Antwerpen. De opbrengsten gaan naar To Walk Again, de stichting van Marc Herremans.

Meer info  www.ironmanagers2008.be