Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Triatleten kloppen volleyballers
Nieuws

Triatleten kloppen volleyballers

Tijdens het na-Tour criterium in Diksmuide, dat maandag voor de 4de keer op rij werd gehouden stond een ludieke billenkarrenrace voor BV’s op het programma. Het deelnemersveld bestond uit triatleten, wielrenners, veldrijders, vollebalspelers, journalisten, burgemeesters en toppolitici.
De ludieke race, waarbij twee lokale rondjes in een billenkar dienden te worden afgelegd, kon op de nodige aandacht en bijval van toeschouwers rekenen. Het triatletenteam bestaande uit Rutger Beke, Frederik Van Lierde, Didier Volckaert en zijn vrouw Peggy haalde het in de eindsprint van het Volleybalteam van Knack-Roeselare met Dominique Baeyens en 3 spelers.

fre1.jpg