Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Yakovlev en Schwalbe komen terug naar Geel

Met nog iets meer dan een week te gaan, druppelen er nog steeds inschrijvingen binnen voor het WK duatlon lange afstand in Geel. Ondertussen begint het er naar uit te zien dat we op 10 augustus één van de sterkste bezettingen van een lange afstands wereldkampioenschap in jaren gaan krijgen. Bij de mannen heeft Sergei Yakovlev zich ingeschreven. De Rus legde vorig jaar in de Powerman al het vuur aan de schenen van de gebroeders Vansteelant. Bij de vrouwen komt de Duitse Ulrike Schwalbe terug naar Geel, waar ze in eerdere Powerman edities al voor vuurwerk zorgde. Ook de Britten Lee Piercy en Matt Moorhouse zijn aan het deelnemersveld toegevoegd.