Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Uncategorized

leg de basis voor seizoen 2009

Beste sportfanaten,

Wil je een stevige basis leggen voor het seizoen 2009 dan is dit echt iets voor u.

Van 1 november tot 8 november 2008, wordt onder professionele begeleiding van wielerprofs Nick Nuyens en Kevin De Weert een fantastische fietsstage georganiseerd. U verblijft een volledige week in het sportparadijs op aarde Club La Santa in Lanzarote. Al jaren fungeert La Santa als gastheer voor tal van internationale fietskampen en -evenementen. Voor de eerste maal wordt dit jaar door Trisport en QTR een volledig Belgische stage aangeboden.

Dagelijks staan begeleide fietstochten op het menu die gans het eiland zullen doorkruisen. De fietsstage is bedoeld voor wielrenners op alle niveaus. Er zal in verschillende groepen gereden worden gaande van cylcosportieven tot wedstrijdrenners.

Als je echt op zoek bent naar de ideale winterstage laat deze kans dan niet aan je voorbij gaan. Lanzarote staat garant voor schitterend zomerweer het ganse jaar door. Je geniet van begeleiding door de Belgische top in het wielrennen en krijgt professionele advies in de nieuwste trainingsinzichten. Bovendien biedt Club La Santa u meer dan 40 sporten aan, volledig inclusief. Zo kan u na u training gebruik maken van een schitterende fitnessruimte, wellness centre, olympisch zwembad, …

Voor meer info kan u terecht op www.trisport.be
of contacteer Rudi Stroobants (Trisport) of Mario Vervaecke (Qualified Travel)

pdf download de brochure