Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Uncategorized

Eerste duathlon in Wetteren

Op zaterdag 13 september organiseert Triatlon & Duatlon Wetteren aan De Warande, de allereerste Duatlon van Wetteren. De jongsten gaan van start om 16u en de Open Wedstrijd (vanaf 20j) start om 19u00. Alle wedstrijden staan open voor de doorwinterde duatleten, maar ook voor de pure recreant. Iedereen krijgt de kans om te ‘proeven’ van de duatlonsport. De loop -en fietsafstanden zijn zeker haalbaar voor een groot publiek. De Open Wedstrijd is een sprintduatlon met 5 km lopen, 20 km fietsen en nog eens 2,5 km lopen. De duatlon telt mee voor de nationale ranking, waardoor er zeker een pak toppers naar Wetteren zullen afzakken.

De inschrijvingen lopen vlot binnen, dus aarzel niet te lang! Voor meer info en inschrijvingen kan je terecht op www.triatlonduatlonwetteren.be