Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Gerrit Schellens wint voor eigen volk

De concurrenten die over drie weken een gooi doen naar de zege in Almere mogen beginnen bibberen want Gerrit Schellens, die dit jaar voor de vijfde keer de volledige triatlon in Nederland wil winnen, is weer helemaal terug. In Lommel pakte hij voor eigen volk op schitterende wijze de zege in de kwarttriatlon. Gerrit zette een zeer scherpe zwemtijd neer en kwam als vijfde uit het water op slechts 1’15 van leider Joris Buyl.

Tijdens het fietsen maakte Johan Smolders heel wat tijd goed en hij wisselde uiteindelijk als eerste met vier seconden voorsprong op Karel Smet en 19 seconden op Gerrit. De Lommelse atleet liet er dan in het lopen geen twijfel over bestaan wie de sterkste was en liep onbedreigd naar zijn eerste overwinning van het seizoen. Johan Smolders werd op ruim twee minuten tweede. Het brons was voor Joris Buyl.

Bij de dames was Sofie Goos ongenaakbaar. De Antwerpse atlete zit in een vormpiek en ondanks de vele wedstrijden die ze de afgelopen weken succesvol afwerkte, nam ze in Lommel het heft meteen in handen. Aan de finish had ze ruim vier minuten voorsprong op Marjolein Truyers. De derde plaats ging naar Celine Rositano.

De volledige uitslag is hier te vinden.