Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Tim Brydenbach en Katrien Verstuyft “Sterke Peren”

In Wuustwezel werd zaterdag de tweede editie van de Sterke Peer triatlon gehouden. Bij de mannen werd de wedstrijd vanaf de start gedomineerd door Dirk van Gossum en Tim Brydenbach. Die laatste was over de sprintafstand de sterkste van de twee. Wim van de Wielle was de beste achtervolger en pakte op korte achterstand van Van Gossum de derde plaats. Bij de vrouwen behaalde Katrien Verstuyft, eerder bij haar debuut in Kortrijk al derde op het BK, haar eerste triatlonzege uit haar nog jonge carrière. De ex-zwemster haalde het overtuigend van Dominique Leenaerts en Veerle Leeten. Er sloop een foutje in de online uitslag. Niki Debakker staat genoteerd als 2e dame, maar Niki is een man.
De volledige uitslag vind je hier.