Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Fotofinish Joerie Vansteelant
Nieuws

Fotofinish Joerie Vansteelant

joeri_vansteeland_photofinish.jpg

Nee hoor, er is echt niets mis met uw beeldscherm. En Joerie heeft niet met zijn hand tussen de pletwals gezeten… Er was in Geel geen twijfel mogelijk. Joerie Vansteelant was de onbetwiste winnaar van het WK. Toch werd niets aan het toeval overgelaten. Net als bij wieler- en atletiekwedstrijden, werd het Belgische bedrijf TimeTronics ingeschakeld om een fotofinish te nemen, om in geval van discussie de winna(a)r(es) bekend te maken. Een fotofinish camera neemt tot 2000 beelden per seconde van de finishlijn, elk van die beelden met een exacte tijdsnotering erbij. Zo zag het fotofinishbeeld van Joerie er uit bij het overschrijden van de finishlijn.

Meer info op www.timetronics.be