Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Rob Woestenborghs en Bianca Bellekens winnen duathlon Halle
Nieuws

Rob Woestenborghs en Bianca Bellekens winnen duathlon Halle

20_halle2008.jpgOp het WK duathlon, 2 weken geleden te Geel, moest Rob Woestenborghs omwille van een blessure verstek laten gaan. Inmiddels blijkt de blessure hem geen parten meer te spelen.

Naast de afleveringen van de van de politieserie Witse, speelt zich ieder jaar een avondduathlon af te Halle. Gisteren stond de 14e aflevering op het programma. Ondanks het slechte weer, kwamen toch 206 enthousiaste duatleten aan de start, een nieuw record.

De overwinning ging, vol overmacht, naar Rob Woestenborghs. Na de eerste 3,6km lopen konden nog een paar atleten in de voeten van Woestenborghs blijven, maar na de 32,8km lange fietsproef was het al lang duidelijk dat er enkel kon gestreden worden voor de 2e plaats. Woestenborghs klokte na de 2e loopproef van 2,1km af in een tijd van  1u09’58". Bijna 5 minuten later kwam Julien Goossens als e over de streep, met Benny Coopmans vlak achter hem. Coopmans clubmakker Pieter Bracke werd 4e, Philippe Colson 5e.

Bij de dames iets meer spanning in de wedstrijd. Daar ging de overwinning naar KTT atlete Bianca Bellekens. Zij kon aan de finish haar clubgenote Ellen Van Loy op 27 seconden zetten.Katrien Seghers werd 3e.

pdf Uitslag scratch
pdf Uitslag per reeks