Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Stefaan Engels haalt Guinness Book of Records
Nieuws

Stefaan Engels haalt Guinness Book of Records

stefaan_engels_record.jpg
De Gentse triatleet Stefaan Engels heeft zichzelf afgelopen zondag een plaatsje in het Guinness Book of Records bemachtigd. Engels startte in december vorig jaar zijn Energy Worldtour 2008, met als doel het huidige record van 14 volledige triathlons in een jaar tijd te verbreken. We zijn inmiddels 8 maand voorbij Stefaans eerste triathlon en het record is er al aan. In Penticton, Canada, kwam hij voor de 15e keer over de finish van een volledige triathlon. En Engels gaat door. Hij wil er nog 5 bij doen om zo het record aan te scherpen tot 20 triathlons in één jaar tijd.

Meer info op www.worldtour2008.org