Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Gerrit Schellens schrijft geschiedenis

Met vijf vingers fier de hoogte in kwam Gerrit Schellens daarnet over de finish in Almere. De Belgische topatleet schreef geschiedenis door als eerste atleet voor de vijfde keer de volledige triatlon van Almere, de zogenaamde Holland Triathlon, te winnen. In 8u22 wierp de atleet uit Lommel alle blessurelast van het afgelopen jaar van zijn schouders. Zijn eerste zege in Almere dateerde van 2002. Toen onttroonde hij Dirk van Gossum, die toen tweede werd. Ook nu weer pakte de man uit Scherpenheuvel het zilver. De 46-jarige van Gossum was dan ook dolgelukkig. Hij hield slechts een handvol seconden over op de Fransman Bruno Hecquet. Alle resultaten zijn te volgen via de site van omroep flevoland waar zondag ook het ITU WK Lange Afstand live in beeld gebracht wordt. Op dat WK komen voor België Stijn Demeulemeester en Tine Deckers aan de start.