Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Rob Woestenborghs wint duathlon, Wim De Doncker de triathlon te Viersel
Nieuws

Rob Woestenborghs wint duathlon, Wim De Doncker de triathlon te Viersel

wimdd_viersel.jpgHet KTT weekend in Viersel werd op zaterdag geopend met een sprint duathlon en een sprint triathlon. Rob Woestenborghs was, net als vorige week in Halle, de absolute overmacht. Woestenborghs legde de 5-30-5km af in een tijd van 1u13’38" en bleef daarmee bijna 4 minuten voor Johan Schoors en Eddy Buts. Bij de dames was Wella Van Hoof de sterkste.

De 1/8e triathlon werd gewonnen door Wim De Doncker. Hij kwam na 57’30" als eerst binnen, voor Bram Crikemans en Steven Janse. Bij de dames ging de overwinning naar Mieke Van Den Eynden voor Elke Naets en Anke Matthyssen.

pdf Uitslag triathlon per reeks
pdf Uitslag duathlon per reeks