Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Duathlon Waardamme (31/08/08)

De provinciale Cel West-Vlaanderen en het team van DVB Team olv Walter Devooght richtten voor de 15e keer hun duathlon in te Waardamme. Er waren bijna 140 atleten ingeschreven. Terug was de namiddag in het teken van de jeugd, er waren twee wedstrijden die meetelden voor de Nationale Jeugdcup Duathlon en die eveneens de 9° manche in de KW Jeugd Cup 2007 waren. Om 13u30 vertrok de Jeugd C en B voor 1,5/11,7/1,5 en om 14u30 was het de beurt aan de Jeugd A en Junioren voor hun 4,5/19,5/3. Om 16u was er de afsluitende recreatieve duathlon over 4,7/19,5/3 km.

De 10° manche van de KW Jeugd Cup vindt plaats te  Tielt-Schuiferskapelle  op 21-09. Inschrijven kan online via hun website

De overwinning in de recreatieve wedstrijd ging naar Kris Coddens. Lees zijn wedstrijdverslag

  pdf Resultaten duathlon Waardamme