Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Wedstrijdverslag Waardamme (Kris Coddens)
Uncategorized

Wedstrijdverslag Waardamme (Kris Coddens)

kris_koddenswaardamme_finish.jpg Vorige week moest ik passen voor de wedstrijd in Halle omdat een goede buikgriep me te pakken had. Het zou vandaag dus een goede test zijn om te zien of mijn conditie daar niet te veel had onder geleden.

Na het lange WK in Geel is het nu vooral terug wat aan de snelheid werken naar het WK korte afstand in Rimini (hoe wel een definitieve beslissing rond de selectie nog moet vallen…)

De concurrentie kwam vandaag vooral van Antoine Duvivier. Hij klampte stevig aan in het eerste lopen en gezien het vlakke fietsparcours kon ik hem beter kwijtspelen voor ik op de fiets sprong. Hij liet zich echter niet kennen en liep samen met mij de wissel binnen. Gelukkig had ik hem naar het einde toe toch behoorlijk in het rood kunnen jagen.

Ik nam een goede wissel en Antoine kon niet aanhaken. Ik trok onmiddellijk door en zag dat ik kon uitlopen. Tijdens de 20km fietsen kon ik mijn voorsprong tot iets meer dan een minuut uitbouwen.

 

In het laatste lopen had ik dus wat ruimte en moest ik me niet te veel meer forceren om terug provinciaal kampioen te worden. Antoine Duvivier werd 2de op 1:20min en Jochen Neyrinck werd 3de op 2:25min.

Het was een goede test naar het kortere werk toe. Wie het graag eens live ziet kan dit nog op Focus-WTV.
De volgende wedstrijd is de laatste manche van de Franse Grand Prix in Nancy.