Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Steakfestijn Triathlon Team Grimbergen (28/09/2008)
Uncategorized

Steakfestijn Triathlon Team Grimbergen (28/09/2008)

ttg_steakfestijn_header.jpg

ttg_steakfestijn_body.jpg

Beste TTG-sympathisant,

Het is ons een genoegen om u alweer te mogen uitnodigen op ons jaarlijks steakfestijn, dat dit jaar 15 kaarsjes mag uitblazen. Op 28 september kan u tussen 11u30 en 20u terecht in feestzaal "De Zevensterre" te Beigem (zie folder voor wegbeschrijving) voor een gezellige sfeer, een enthousiaste bediening en bovenal heerlijk eten.

Op het menu staat natuurlijk de steak waarvoor we ondertussen gekend zijn, maar ook kalkoensteak, koninginnehapje en een vegetarische schotel. En voor wie zich eens compleet wil laten verwennen zijn er ook diverse voorgerechten en desserts voorzien. Voor onze jonge supporters is er uiteraard ook steeds een kindermenu verkrijgbaar.

Omdat ons steakfestijn dit jaar weer pal op het WK wielrennen valt en we de wielerfans dit niet willen laten missen, zullen we de finale rechtstreeks projecteren op groot scherm.

Contacteer zeker onze leden voor voorverkoopkaarten, want u kan er niet alleen mee betalen aan de kassa, ze bevatten ook een tombolanummer waar in het verleden reeds mooie prijzen mee te winnen vielen en het zal dit jaar niet anders zijn.

Wij hopen u zondag 28 september massaal te mogen begroeten en danken u alvast voor uw broodnodige steun. Bezoek zeker ook onze website http://www.triatlon.be

Met sportieve groeten,
Didier Clabaut