Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Belgen presteren sterk in Keulen

Keulen ligt niet zo heel ver van de Belgische grens en dat was er afgelopen weekend aan te merken tijdens het Duitse triatlonfestival met wedstrijden over verschillende afstanden. Hoogtepunt was de lange afstands wedstrijd, de Cologne226. Onze landgenoot Jerome Philippe kaapte er een schitterende derde plaats weg. Met een eindtijd van 8u49’14 moest hij alleen Olaf Sabatschus en Steffen Liebetrau voor zich dulden.

Verdere ereplaatsen waren er voor Wout Moreel (8ste in 9u09’18), Hans Raats (13de in 9u25’42), Mario Appermans (15de in 9u28’36) en Stijn Roelens (21ste in 9u44’09).

In de Cologne Classic, een wedstrijd over de halve afstand, behaalde Wim van de Wielle een knappe vijfde plaats in 4u19’07. Winnaar was de Duitser Christian Weimer. Dirk Baelus werd in dezelfde wedstrijd 24ste.

En het derde Belgische succes werd gerealiseerd door Jens Roegiers. Hij pakte de bronzen plak in de Cologne Smart, een wedstrijd over de sprintafstand. Bart Ysebaert werd elfde in deze wedstrijd.

Onze Belgische dames blonken uit in afwezigheid want in geen van de drie wedstrijden zagen we een Belgische atlete voorin.