Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Bianchi-fiets van Kurt Jurgens gestolen
Nieuws

Bianchi-fiets van Kurt Jurgens gestolen

Vorige week is op klaarlichte dag de triatlonfiets van Kurt Jurgens gestolen. Allemaal dus uitkijken naar een Bianchi die te koop wordt gesteld en hopelijk vindt Kurt hem op die manier terug. Op zijn weblog plaatste hij volgend bericht:

"Drama gisteren, toen ik met mijn camionette terugkwam van de zee, na een nachtje overnachten bij mijn moeder (Mima) heb ik mijn auto met al mijn wedstrijdmatriaal nog in op de parking gezet vlak voor het zwembad van Duffel waar ik om 12h moest beginnen werken."

dua_viersel_035-1.jpg

"De parking is altijd druk bezet, ook door mensen van de kliniek vlak over de parking. Mijne fiets stond erin met een zwaar deken over om geen beschadigingen te veroorzaken, het was trouwens een nieuwe kader, na mijn valpartij in Kapelle o/d Bos. Omstreeks 17h komt een dame het zwembad binnen en vraagt mij of er iemand met een camionette rijd van Den Toerist, want dat de ruit is uitgeklopt en dat de deur open staat. Ik loop in paniek naar buiten en stel vast dat mijne fiets eruit is!!!!! Dus in klaarlichte dag en op een drukke parking hebben ze mijn ruit kapot geslagen en doodleuk mijne fiets meegenomen. Nu ben ik uiteraard kapot van miserie, want niet alleen mijne nieuwe fiets weg, maar ook nog eens mijn wedstrijdwielen weg en mijn schoenen die er ook nog ophingen zijn weg. Na aangifte bij de politie is het alleen te hopen dat ze de daders nog pakken en misschien mijne fiets er nog bij is. Blijkbaar hebben ze gisteren in Duffel heel veel autoinbraken gepleegd. Maar ja ik zit er natuurlijk wel mee, fiets + wielen en schoenen is toch snel 4000 Euro!!!!Hierbij kan ik dus een oproep doen aan iedereen die mij kent om eventueel op te letten dat ze nergens mijne fiets niet zien staan of rijden of dergelijke, ook op markten en website’s. Een beschrijving : Merk Bianchi, kleur wit met grijs en zwarte vorken, Carbonnen stuur met triatlon opzetstuur ook in carbon, Cosmic wielen met gele belettering, grijze schoenen van Shimano (triatlon); Zal morgen nog enkele foto’s zoeken om ook hier op te zetten. Bedankt alleszins voor de moeite en hopelijk kennen we samen succes!!!!!" aldus een wanhopig ongelukkige Kurt