Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Geen Expo Vélo dit jaar

De organisatoren van de Belgische fietsbeurs Expo Velo Sport maakten onlangs bekend dat hun beurs dit jaar niet doorgaat. Exposanten hebben een brief ontvangen waarin de annulering aangekondigd wordt. De beurs stond gepland voor 17-20 oktober 2008 in de Expo Heizel Paleizen van Brussel. “De moeilijke economische omstandigheden enerzijds en de opeenvolging van evenementen tijdens diezelfde periode anderszijds, hebben er voor gezorgd dat verschillende van uw collega’s beslist hebben zich niet in te schrijven voor Expo Velo Sport 2008,” aldus Daniel Labours, algemeen secretaris van het organiserend Comité Expo Velo.
 
Het afblazen van de Expo Velo Sport is op zijn minst opmerkelijk. De beurs zag vijf jaar geleden het licht en richtte zich op de sportieve fietser.  Vorig jaar nam Expo Velo Sport definitief de  fakkel van de vroegere voorjaarbeurs Expo Velo over en kon rekenen op meer dan 14.500 bezoekers en 110 exposanten.
Voor dit jaar hadden de organisatoren ambitieuze plannen om het evenement verder uit te bouwen, maar het afhaken van diverse grote namen uit de fietsindustrie heeft het organiserend comité doen besluiten de handdoek in de ring te gooien en de beurs af te blazen. Het blijft afwachten of de beurs in 2009 nieuw licht zal zien.
 
Liefhebbers van glimmende racemonsters en andere nieuwigheden op fietsgebied kunnen wel terecht op Bikemotion in Utrecht.