Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Europees zilver voor Paul Embrechts

Vooraf werd Paul Embrechts tot de outsiders gerekend voor het Europees Kampioenschap offroad triatlon. De weersomstandigheden in het Nederlandse Ameland, met windkracht vijf, zorgden voor een zeer zware wedstrijd. Tijdens het zwemonderdeel in de Waddenzee zag het er niet goed uit voor onze landgenoot. Door het onstuimige water stapte Embrechts met grote achterstand op het droge. Na een lange achtervolging op de fiets liep hij heel wat atleten in en in de afsluitende loopproef moest hij alleen nog Rob Barel voor zich dulden. De levende legende, ondertussen al een stuk in de vijftig, had zijn wedstrijd echter goed ingedeeld en pakte in 2u37’40 alweer een Europese titel. Op 1’36 was het zilver voor Paul Embrechts, voor de Fin Mikko Vastaranta.