Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Afslankmiddel kost Russische 2 jaar schorsing

De Russische kampioene triatlon, Olga Selekhova, is wegens dopinggebruik geschorst voor twee jaar. Het vreemde aan de zaak is dat de Russische positief testte op furosemide. Dat gebeurde na afloop van de Russische kampioenschappen. Volgens Selekhova was ze er niet van op de hoogte dat dit product op de verboden lijst staat. Ze nam het puur als afslankmiddel en had geen enkele intentie om zich te doperen. Hoewel de voorzitter van de Russische federatie, Oleg Dmitrusenko, verklaarde dat hij het een idioot dopinggeval vindt, krijgt Selekhova van diezelfde federatie de zware straf van twee jaar schorsing.