Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Sofie Goos wint Home De Ferro in Ibiza

Dat de Antwerpse Sofie Goos aan een ijzersterk seizoen bezig was, hoeft niet meer gezegd worden. Op het Spaanse partyeiland Ibiza plaatste Sofie vandaag de kers bovenop de taart. Ze won er de Home De Ferro, een internationale 3/4 triathlon. Goos was de sterkste in de 4km zwemmen, 120km fietsen en 30km lopen.

Bruno "Bruce" Clerbout finishte 11e. Bruce is niet tevreden met het resultaat. Mijn fietsen was ronduit ondermaats, vertelde Bruce me aan de telefoon. Dit was geen geen parcours voor mij. Het was meer een parcours voor hardrijders. Maar dat is geen excuus, ik moet meer een allround atleet worden.

De overwinning ging naar de jonge Duitser Konstantin Bachor. Bachor maakte er een demonstratie van. De jury wou hem zijn overwinning nog ontnemen met 2 gele kaarten voor kleine "overtredingen". Zo zette Bachor zijn fiets een paar centimeter naast zijn plek in de wissel. Gelukkig wist de jury dan toch zijn sportieve prestatie toch naar waarde te schatten en zagen ze de kaarten door de vingers.