Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Bink mikt op overwinning

6de tijdens de 2005 Hawaiï Ironman, 5de vorig jaar. Tot daar wil Marino Vanhoenacker de lociga drijven. Dit jaar gaat hij resoluut voor de overwinning. Dat vertelde Bink aan een reportageploeg van regionale televisiezender Focus, die met hem is meegereisd naar The Big Island.

,,Ik wil nu graag de eerste plaats. De rest van de plaatsen vul ik nadien wil in", klinkt het. Toch beseft Vanhoenacker dat die uitdaging niet meteen makkelijk wordt: ,,Als je een lijstje moet opstellen met potentiële top-10 kandidaten, dan kom je al snel aan 25 namen. Dat betekent dat er 15 uit moeten."

Vraag is hoe Vanhoenacker zijn Ironman beoordeelt indien die droom van een overwinning, ondanks een gewijzigde tainingsopbouw, toch niet uitkomen? ,,Alles wat minder is dan top 10 is een fiasco", aldus Vanhoenacker.

Wij kijken alvast uit naar zaterdag.