Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Vancauwenberghe wint in age-group

Met een eindtijd van 10:28:53 heeft Inge Vancauwenberghe op Hawaiï de overwinning in haar age-group op zak gestoken. Vancauwenberghe werd daarmee 540ste in het overall-klassement.

Vancauwenberghe kwam na 1:08:15 als 25ste uit het water. Tijdens het fietsen  (5:25:58)rukte ze op naar de eerste plaats in haar age-group, een positie die ze ook tijdens de afsluitende marathon (3:50:05) niet meer uit handen gaf. Voor Vancauwenberghe is het de tweede keer op twee deelnames dat ze op het podium prijkt. Vorig jaar behaalde de 27-jarige West-Vlaamse atlete met een eindtijd van 10:30:35 tijdens haar eerste deelname meteen de derde plaats.

Vorige week vertelde de West-Vlaamse dat ze voor volgend jaar negen maanden loopbaanonderbreking heeft genomen om zich volop op triatlon te werpen en een gooi naar het profstatuut te doen.Die ambitie wordt nu wellicht alleen maar sterker.

Alain Vervoort finishte in een tijd van 9:40:50. Daarmee behaalde hij de 10de plaats in zijn age-group en een 152ste plaats in het overall-klassement. Vervoort kwam als 19 door na het zwemmen (58:59). Tijdens het fietsen (5:06:02) rukte de Antwerpenaar op naar de derde plaats. Die positie diende hij echter prijs te geven tijdens het loopnummer (3:29:52).