Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Van Den Bosch erkent: wedstrijd teveel

De opgave van Luc Van Lierde in zijn laatste Ironman en de (ondanks  een finish) tegenvallende prestatie van Marc Herremans hebben bij coach Paul Van Den Bosch voor de nodige ontgoocheling gezorgd. Niet dat Van Den Bosch beide atleten iets verwijt.
 
,,Ik ben niet van plan om nog één en ander op een rijtje te zetten, om de wedstrijd nog eens te gaan analyseren of terug te vallen op verzachtende omstandigheden.  Op het einde van  het verhaal is het  de wedstrijd teveel geweest, althans in Hawaiï.  Vooral voor Luc, ik denk ook voor Marc. Ook ik geloofde erin. Misschien wel tegen beter weten in. Jammer, maar dat zijn nu eenmaal zaken die gebeuren in de sport, die zelfs legio zijn. Ook bij heel grote kampioenen. Want dat zijn en blijven zij",  vertelt Van Den Bosch op zijn blog. 
 
Intussen blijft het nog afwachten naar de concrete plannen van Luc Van Lierde. De Bruggeling gaf in Hawaiï meermaals te kennen op zoek te zijn naar sponsors voor zijn afscheidsjaar in België. Eind deze maand lopen de huidige sponsorcontracten immers af en is Van Lierde officieel werkloos.