Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Paul Embrechts en Katrien Seghers in Gellik

In Gellik werd dit weekeinde de derde winterduatlon van het seizoen georganiseerd. Normaalgezien was de Kraftman offroad wedstrijd een X-triathlon, maar omdat de organisatie niet meer over de lokatie in Maasmechelen kon beschikken en geen zwemalternatief in de buurt vond, werd de 2008-editie een offroad duatlon. Dat had een stuk minder vertrekkers dan de voorgaande edities van de Kraftman tot gevolg, maar het maakte er de strijd niet minder mooi op. Bij de mannen behaalde Paul Embrechts zijn tweede zege van het nog jonge winterseizoen. Hij troefde William Busch en Kris Driessens af, waarmee hij samen in de wisselzone kwam. Tijdens het mountainbiken reden Embrechts en Busch weg van Driessens. Busch kwam nog voor Embrechts bij de laatste wissel maar in het afsluitende loop liet El Pablo zijn ploeggenoot achter zich. Bij de dames won Katrien Seghers. Ze had ruim vier minuten voorsprong op Lindsey Haak. De derde plaats was voor Kathleen Sterckx.

Uitslag Kraftman duatlon Gellik