Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Sponsor je clubkas dankzij 3athlon.be
Nieuws

Sponsor je clubkas dankzij 3athlon.be

3party_clubkas.png

Je kon er de laatste weken niet naast kijken: op 20 december organiseert 3athlon.be de eerste 3party met die avond de verkiezing van Miss & Mister 3athlon.be. Je weet, of je weet niet, maar 3athlon.be draait op een 3-tal personen. We kunnen die avond dus niet alles alleen doen en willen daarom beroep doen op een tri- en/of duathlon club om ons een handje toe te steken.

Wat hebben we die avond nodig?
Permanent 3 mensen achter de tap.
Permanent 2 mensen aan de kassa.

Het kan een lange avond worden, dus we hebben een 3-tal shiften, dus 15 vrijwilligers nodig.

Wat zit er voor je club in?
We voeren een aparte boekhouding voor dit evenement en de winst van die avond wordt gewoon gedeeld door 2 : de helft voor jullie club, de andere helft wordt weer geinvesteerd in de verdere uitbouw van 3athlon.be

Lijkt dit iets voor jullie club? Neem dan snel contact op via info@3athlon.be