Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Van Lierde: geblokkeerde trapas

Volgens Luc Van Lierde heeft zijn tegenvallende prestatie in Hawaiï alles met materiaalpech te maken. Dat vertelt de Bruggeling op zijn blog.

,Na mijn interviews met de televisie, radio en schrijvende pers ben ik zaterdag avond om mijn fiets gegaan. Een lange file stond mij op te wachten om al het nodige materiaal op te halen. Toen ik mijn fiets uit het rek haalde stelde ik vast dat mijn trapas blokkeerde, hij zat gewoon vast en draaide met moeite nog rond", klinkt het.

Van Lierde ondervond vóór de wedstrijd tijdens zijn verblijf in San Diego naar eigen zeggen al wat materiaalproblemen maar wachtte tot in Hawaï om zijn fiets te laten nazien. ,,Op Hawaiï waren mensen van mijn fietsmerk aanwezig om het nodige te doen. Door één of andere reden hebben die mensen mijn trapas niet op de juiste manier terug opgezet met het vastdraaien tot gevolg", aldus de Bruggeling die nu begrijpt waarom hij de pedalen niet rond kreeg tijdens de wedstrijd.

Van Lierde maakt hier echter geen zaak van: ,,Er zijn nu belangrijkere dingen die me bezig houden, zoals de toekomst van mij en mijn gezin."