Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Ex-triatlete wint Crocodile Trophy
Nieuws

Ex-triatlete wint Crocodile Trophy

05karen-steurs-tired-but-ha.jpgAls jeugdig triatlete was ze al een ware belofte, maar helaas verkoos ze om een paar jaar geleden haar sterkste triatlon-onderdeel verder uit te benutten. Sinds een paar jaar behoort Karen Steurs tot de absolute top in het Belgische vrouwenwielrennen. Haar grootste triomf behaalde ze deze week met de winst in de loodzware Crocodile Trophy in Australië. Ze vocht dagelijks een felle strijd uit met de Australische Joan Bennett, maar in de laatste etappes bouwde Karen een voorsprong van meer dan een halfuur uit. Bij de mannen was er ook een knappe prestatie van mountainbike-marathon kampioen Nicolas Vermeulen. De in het verleden veelvuldig deelnemer aan de Hel van Kasterlee werd vijfde in de eindstand en was daarmee beste Belg.