Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Nick Baelus derde in Reusel

Afgelopen zondag kregen we in het Nederlandse Reusel, net over de grens met Mol, een voorsmaakje voor de hel van Kasterlee. Een aantal van de favorieten voor het Belgisch kampioenschap lange afstand winterduatlon op 21 december stond in Reusel aan de start voor 15 km lopen, 60 km mountainbiken en 7,5 km lopen. Nick Baelus kwam de conditie voor Kasterlee testen en het zag er lang goed uit voor de atleet uit Lille. In de laatste fietsronde kreeg hij echter een fikse tik van de hamer en hij viel terug naar de tweede plaats. In het afsluitende lopen kon hij toch nog een derde plaats uit de brand slepen. Winnaar werd alweer Kamiel Hendrikx. In de top tien nog een aantal Belgen met onder andere Bram Vleugels, Michiel Schellekens en Peter Vermeulen. Bij de dames won allrounder Ingrid van Lubek.