Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Wedstrijdverslag winterduathlon Grobbendonk
Nieuws

Wedstrijdverslag winterduathlon Grobbendonk

grobbendonk-0287.jpg

Na de storm van afgelopen nacht, kregen een 200 tal duatleten toch een droge, zonnige, maar vettig winterduathlon voorgeschoteld in Grobbendonk. In de voormiddag gingen de veteranen, de dames en de jeugd van start. Er stond geen maat op William Bush. Hij kent het parcours als geen ander en liet er Wim De Waele en Armand van der Smissen achter zich. Bij de dames was Sofie Goor de sterkste. Zij won de wedstrijd met overmacht voor Riikka Kelja en Katrien Geuens.

In de namiddag gingen de senioren van start. Topfavoriet Paul "Pablo" Embrechts ging er in de eerste loopproef alleen van door. Zijn schoobroer Tom Vervoort kwam in de fietsproef echter  tot bij Embrechts en lapte die bij het einde van de fietsproef zelfs een 30-tal seconden aan zijn broek. In de afsluitende loopproef zette Embrechts de puntjes op de "i" en won het familiduel. Jeroen Buysse werd 3e.

Klik hier om de volledige uitslag te bekijken

Bekijk de foto’s van de namiddag wedstrijd