Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Run & Bike  Hazewinkel (10/12/2008)
Nieuws

Run & Bike Hazewinkel (10/12/2008)

picture_368.jpg

20 duo’s stonden op 10 december aan de start van de Run&Bike op domein Hazewinkel vlak bij Mechelen, 18 haalden de finish. Met Jeroen D’espallier en Bart Bosmans bij de heren en Marjolein Truyers en Stefanie Adam bij de dames werd de wedstrijd gewonnen door ervaren rotten in het multisport-landschap.

Aangezien laatstgenoemden nog student zijn (KULeuven) gingen zij met de damestitel lopen. Bij de heren werd de VSSF-titel binnengehaald door SP&O-atleet en student Tom Cockaerts die een duo vormde met klasgenoot Jelle Eylenbosch (HUBrussel). De mixte categorie werd gewonnen door een Duits/Pools duo doctoraatsstudenten van UA, waarmee de wedstrijd meteen een internationaal karakter kreeg. HUBrussel ging trouwens met 5 van de 7 podiumplaatsen naar huis.

De try-out is zeker geslaagd te noemen, herhaling in 2009!

xls Download de uitslag

picture_344.jpg picture_387.jpg