Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Mieke Dupont vervoegt SMO-team
Nieuws

Mieke Dupont vervoegt SMO-team

mieke_dupont.jpgHet hing al een tijdje in de lucht en wie de foto’s van de eerste trainingen door Tim Devilder goed heeft bekeken, had haar misschien al opgemerkt in de achtergrond: het “Brugs Mieke” trekt naar het Meetjesland. Annemarie Dupont is de nieuwste aanwinst van het SMO-team. De tweevoudig Belgische kampioene duatlon is momenteel in volle voorbereiding op de Hel van Kasterlee, waar ze twee keer eerder won en ook nu als topfavoriete aan de start komt. Op haar blog lees je alles over haar transfer en over haar laatste voorbereidingen op de winterduatlon van Kasterlee.