Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
De Hel van Kasterlee achterstevoren
Nieuws

De Hel van Kasterlee achterstevoren

Johan Tack verzorgde in Kasterlee naar jaarlijkse gewoonte de timing. Hij schreef ook een omgekeerd chronologisch verslag.

224_kasterlee2008.jpg 228_kasterlee2008.jpg

 pdf Uitslag scratch
pdf Uitslag per reeks

20u17’49"; Dat is de aankomsttijd van de laatste atleet, Martin Jonk uit Nederland. wedstrijd gesloten. PDF files van de uitslagen en later foto’s zijn hier later te vinden. Tot volgend jaar.

18u20’58": Van Reusel Ariane wordt tweede bij de dames. Geudens Griet ligt in derde positie.

17u58’08": Griet Schrijvers wint bij de dames en wordt tevens Belgisch Kampioene want ze laat zich ter plaatse aansluiten bij GETC.

16u14’39": Byloos Marc wordt vierde en maar komt niet op het pdoium daar hij geen licentie heeft. die eer gaat naar Peter Vermeulen van HETRIC

16u08’43": Nick Baelus van HETRIC wordt derde en krijgt dus zilver. 1

5u58’56": Pieter Bracke van TDW wordt tweede en dus tegelijk Belgisch Kampioen. Wie wordt derde?

15u52’52": Camille Hendrickx (NED) wint!!!!! Met kerstmuts in bloot bovenlijf komt deze krachtpatser de walk-of-fame opgedraaft. Hij weet als het ware niet wat ‘m overkomt zegt hij, Zo blij is ie.

15u17’50": Kim Brockx kom als 8° door

15u07’30": Peter Vermeulen komt als 5° door. Voorlopige uitslag op het net met de 66 eerste na het fietsen.

14u49’20" Camille Hendrickx heeft er zijn eerste loopronde van 15 km opzitten, Pieter Bracke komt echter al als tweede door op 5’49" van Camille; hij heeft dus al de helft van zijn achterstand goedgemaakt. Is er een suspense eindspurt in de maak? Nick Baelus volgde in derde positie op 6’50" van de leider. Verdonck Patrick volgde in vierde stek.

13u39’53": Camille Hendrickx komt de fietsstalling binnen, Nick Baelus volgt in tweede positie op 8’59" en Verdonck Patrick volgt 1’26" na hem. Pieter Bracke is 4° op 11’53" van de leider. Dan komen Peter Vermeulen, Goossens Tony, Willems Ludwig, Brockx Kim, Janssens Kris en Rob Leysen

13u15′: Straks doen we een upload van de fietstijden; we verwachten de eerste fietser hier rond

13u20 te beginnen aan zijn afsluitende 30 km lopen. De aankomst mag verwacht worden rond 15u30

12u26′: Leider Camille Hendrickx begint getekend aan zijn laatste ronde met een voorsprong van 7’20" op Verdonck Patrick en op 8’19" een groepje met oa. Pieter Bracke, William Busch, Nick Baelus, Peter Vermeulen en Kris Janssens. Op 10’20" volgt Ludwig Willems. De rondetijden variëren van 1u10′ tot 1u18′ 12u01′: Bij de dames komt leidster Griet Schrijvers door na ronde 2, op 5 minuten gevolgd door Van Reusel Ariane (die zich op de tonen van Queen "I want to ride my Bic….." rot amuseert) en op 31 minuten gevolgd door Geudens Griet.

11u10′: Camille Hendrickx rijdt nu na 3u15 koers alleen stevig aan de leiding bij het begin van ronde 3 en ligt 4’38" voor op Peter Vermeulen en 5’00" op Pieter Bracke. Nick Baelus volgt op 7′ samen met William Busch; Kris Janssens en Patrick Verdonck. Op7’15 volgt Ludwig Willems in 8° positie. Op 8’30" volgt Kim Brockx en Tony Goossens. Ondertussen melden we Anne_Marie Dupont, Dave Rost en Sven Imhoff niet meer doorkwamen.

11u: De eerste opgevers komen stilaan binnen in de sporthalle en zeggen dat het parcours in het bos er enorm zwaar bij ligt.

9u30′: De tijden van het eerste lopen staan erop; Marc Byloos was de beste loper met een tijd van 53’06", op 3" gevolgd door de onbekende Sven Imhoff (GER en 26° dit jaar op de Ironman van Oostenrijk). Pieter Bracke volgde als derde op1’30" met in zijn zog Dave Rost uit Nederland. Favoriet Camille Hendrickx volgde reeds op bijna 4′ van de leiders. Het wisselen van lopen naar fietsen nam echter niet voor alle atleten evenveel tijd in beslag; sommigen nemen echt hun tijd en doen er 5 à 7 minuten over; anderen doen het in één minuut zodat de posities bij het verlaten van de fietsstalling heel anders zijn. Bij de dames is Anne-Marie Dupont de leidster.

7u59’02" voor de 15 km lopen – 105 km MTB en afsluitende 30 km lopen. Het had de ganse nacht geregend zodat het parcours er verzopen bij lag maar de temperatuur van 10° maakte veel goed en de wind viel ook nogal mee. Het loopparcours is dit jaar over 90% verhard. Het vuurwerk dat door de organisatoren was afgestoken was tekent voor het wedstrijdbegin; al snel waren er 2 koplopers die enige afstand namen van de rest van het pak