Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Sofie Goos en Rutger Beke steken titel op zak

Tijdens een klein maar fijn feest in de Waaiberg in Leuven – we hadden het zelf graag grootser gezien, maar wie er was genoot –  leek de verkiezing van Miss en Mister 3athlon.be editie 2008 wel erg fel op The Battle of the Sexes waarmee eerder dit jaar tijdens de Zwintriatlon werd uitgepakt. Sofie Goos en Rutger Beke staken immers met een straatlengte voorsprong de titel op zak. Bij de dames werd het podium vervolledigd door Bianca Bellekens en Miek Vyncke. Bij de heren bekleedden Sander Dobbelaere en Marino Vanhoenacker de resterende podiumplaatsen
 
,,Ik ben hier blijer mee dan met die andere titel, want hoewel ik niet op mezelf zou hebben gestemd, is dit eigenlijk waar het hier om draait", grapte Rutger Beke bij de uitreiking. Daarmee relativeerde de Leuvenaar fijntjes het feit dat hij in de verkiezing van Triatleet van het Jaar Bruggeling Marino Vanhoenacker voor zich had moeten dulden. Vanhoenacker won die reeks, Axel Zeebroek werd verdienstelijk derde.
 
Toegegeven, in de loop van de avond vernamen we verschillende keren dat "tri- en duatleten en atletes die zich opkleden voor de gelegenheid plots hele andere verschijningen worden dan wanneer je ze in wedstrijdpakje voor je ziet." Een uitspraak die we zef alleen maar konden beamen.
 
Bij de dames stak Sofie Goos eveneens de titel van Triatlete van het Jaar op zak. Tine Deckers en Sofie Hooghe maakten het lijstje compleet.
 
Ook duatleten stonden in de kijker. Anja Buysse werd door jullie én de vakjury verkozen tot Duatlete van 2008. Miek Vyncke en Katrien Segers schreven de ereplaatsen op hun naam. Bij de heren ging de titel naar Joeri Vansteelandt. Bart Aernouts en Rob Woestenborghs maakten het lijstje compleet.