Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Love Bike&Run te Knokke (14/02/09)
Uncategorized

Love Bike&Run te Knokke (14/02/09)

lovebike.jpgLove Bike&Run

Duothlon for lovers

Op Valentijnsdag organiseert de vzw Stedelijk Sportcentrum Knokke-Heist als spin-off van de Nissan Mountainbike Beach Challenge de Love Bike & Run, een duotlon for lovers and friends.

Geliefden en vrienden gaan als duo de uitdaging aan om samen 14 km te lopen en te fietsen op het strand van Knokke-Heist. Er is één iemand van het duo die loopt en 1 iemand die fietst met een mountainbike. Wisselen van functie is toegestaan. Het parcours over 14 km loopt langs de watersportcentra: in de zomer centra van bruisend waterplezier, in de winter oases van winterse gezelligheid. De start is om 10.30 uur voorzien op het strand voor het J Stübbenpark te Duinbergen. Aankomst op het strand t.h.v. RBSC Duinbergen.

Voor de start en aan de aankomst wordt er een foto genomen van elk duo. Elk duo heeft een verplichte gezamenlijke doortocht op 2 controlepunten en aan de aankomst. Als extra pigment zal elk duo een praktische proef moeten afleggen. Elk duo zorgt voor een eigen MTB en 2 helmen. Elke deelnemer moet gedurende het ganse traject een helm dragen.

Inschrijvingen

Inschrijven kan enkel vooraf tot en met donderdag 5 februari, via www.lovebikeandrun.be. Daginschrijvingen zijn niet mogelijk. Het aantal deelnemers is beperkt tot 300 duo’s. Klik hier om in te schrijven.

De inschrijving is pas volledig wanneer je je administratief hebt aangemeld en je het inschrijvingsgeld hebt betaald. Het inschrijvingsgeld schrijf je voor 5 februari over op rekeningnummer 068/2564286/58 met vermeldig van je naam, voornaam en LBR 2009. Vanuit Nederland kan er betaald worden op rekeningnummer 1394.03.515.

In de inschrijvingsprijs van € 14,00 / duo is inbegrepen:

  • wedstrijdsecretariaat in het J Stübbenpark te Duinbergen
  • kleedkamers en douches
  • tijdsregistratie voor elke persoon via championchip
  • 3 klassementen: dames – heren, dames – dames, heren – heren
  • bevoorrading op het parcours en aan de aankomst
  • bikewash
  • valentijnsdrink
  • valentijnssurprise
  • valentijnstombola op basis van het wedstrijdnummer