Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Hannes Vandermoere bij SMO
Nieuws

Hannes Vandermoere bij SMO

hannes_vandermoere.jpgHet seizoen 2008 is nog maar pas achter de rug of het SMO-Triatlon Team maakt reeds zijn nieuwkomer voor 2009 bekend. Het talentrijke Meetjeslandse team zal versterkt worden met de jonge belofte Hannes Vandermoere. De 20-jarige Vandermoere is één van de beloften in de triathlonsport, die overkomt van het Triathlon Team Brugge. De atleet uit Beernem werd in 2007 winnaar bij de junioren in de duatlon in Tielt en Waardamme.

Het voorbije seizoen was de student graduaat electromechanica derde belofte op het provinciaal kampioenschap aan het provinciaal domein "De Boerekreek", na de Meetjeslanders Sander Dobbelaere en Tom Vanderhoogerstraete. Hij werd ook tweede belofte in de internationale triatlon te Knokke, tweede in de zwemloop Sluis en triathlon Oedelem. Vandermoere bereidt zich momenteel intensief voor op het nieuwe seizoen samen met zijn teamgenoten en zal op zaterdag 23 mei van start gaan in de Boerekreektriathlon.

"Hannes is een jonge belofte met veel progressiemarge in de 3 disciplines. We moeten zorgen voor opvolging en doorstroming binnen het team met jonge, beloftevolle atleten, maar de groepssfeer blijft steeds primeren. De eerste lactaattesten van onze nieuwkomer wijzen erop dat Hannes in de 3 sporten een mooie progressie heeft gemaakt." aldus teammanager Jan Savat.