Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Kennismakingsdag voor Meetjeslandse triatleten
Nieuws

Kennismakingsdag voor Meetjeslandse triatleten

smo_kennismaking.jpg

Op zondag 25 januari stond in het fitnesscentrum Fitform te Eeklo een kennismakingsdag op het programma voor de Meetjeslandse triatleten.

Het SMO-Team telt vanaf 2009 een 50-tal atleten. Teammanager Jan Savat ziet zijn team in 3 jaar tijd uitgroeien van een 5-koppig vriendengroepje individuen naar een gestructureerde clubwerking waar teamgeest primeert. "In 2009 bestaat het Meetjeslandse team uit 14 topatleten met als doel de Belgische en internationale topwedstrijden.

Het topteam fungeert als publiciteitstrekker en voorbeeldfunctie voor de Meetjeslandse multisport.

Onze doelgroep bij de recreatieve atleten ligt voornamelijk bij diegene die voor het eerst willen proeven van de triathlonsport. Er zitten ook enkele atleten tussen die overstap maken van een andere sportdiscipline naar de triathlonsport, de afwisseling in trainingen en uitdaging spreekt hen aan." doet de teammanager zijn verhaal.

"We willen ons onderscheiden door een kwalitatieve begeleiding van onze leden. De gekwalificeerde trainers die instaan voor de begeleiding van het team hadden een programma samengesteld voor de kennismakingsdag, bestaande uit een stabilisatietraining, krachtcircuit, stretching- en een spinningsessie. Zo maakten de leden kennis met elkaar, het bestuur en het fitnesscentrum."