Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Triatleet Vander Hoogerstraete sportman van Waarschoot
Nieuws

Triatleet Vander Hoogerstraete sportman van Waarschoot

tom_vander_hoogerstraete.jpgOp zaterdag 24 januari werden in de gemeente Waarschoot de sportlaureaten voor het sportjaar 2008 verkozen tijdens een wervelende show. De prijsuitreiking werd afgewisseld met optredens, circusacts, gymclub Waarschoot aan de traditionele turntoestellen én de eindact "Olympics".

Ere-gast van de avond was Hans Pauwels die twintig jaar geleden schitterde op de Paralympics in het zwemmen. Ook de Waarschootse "Jaak Rogge" bracht een bezoekje aan het sportgala en zorgde voor een ludiek intermezzo!

SMO-atleet Tom Vander Hoogerstraete werd verkozen door de vakjury tot sportman competitief voor zijn sterk eerste wedstrijdseizoen 2008. De 21-jarige student, die vanaf 2008 deel zal uitmaken van het SMO-topteam, werd verkozen voor zijn Belgische titel in de ploegentriatlon en 2 overwinningen in zijn debuutjaar.

Vanaf 2009 krijgt ex-zwemmer Vander Hoogerstraete de mogelijkheid van de Vlaamse Triatlon en Duatlon Liga om zich verder te ontwikkelen binnen zijn sport via het Be Gold Project. Via dit project worden beloftevolle jongeren

klaar gestoomd voor de volgende Olympische Spelen.
Na de huldigingen in de diverse categorieën volgde een uitgebreide receptie met lekkers uit het Meetjesland.