Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Nieuw Benelux duatlon circuit

Door het afhaken van twee Nederlandse organisaties leek het BeNed duatlon circuit een stille dood te sterven, maar in 2009 mogen we ons opmaken voor een volledig nieuw regelmatigheidscriterium. De BeNeLux duatloncup telt vijf wedstrijden, waarvan drie in ons land. De start wordt gegeven in het Nederlandse Horst aan de Maas op 19 april. Op 3 mei staat de tweede proef op het programma in het Luxemburgse Bastendorf. Ruddervoorde heeft op 10 mei de eer de eerste Belgische proef te organiseren, waarna Wevelgem op 5 juli volgt. De finale van de BeNeLux Cup is gepland in Geel op de Powerman Vlaanderen op 9 augustus.