Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Triatlon van Geel verhuist

Of het met de nieuwe lokatie in Ten Aard te maken had of met het specifieke karakter van het niet-stayer formaat, feit is dat de kwarttriatlon van Geel de laatste twee jaar een absoluut succesnummer was. Ook dit jaar lopen de inschrijvingen als een trein. Al ruim 600 deelnemers hebben zich aangemeld voor de diverse wedstrijden op zondag 10 mei, waarvan de aankomst opnieuw verhuisd wordt. Door wegenwerken in Ten Aard moest organisator Erik H’Madoun noodgedwongen uitwijken. Als aankomstplaats werd opnieuw gekozen voor de vroegere lokatie: het voetbalstadion aan De Leunen in Geel. Het zwemmen vindt traditioneel wel plaats ter hoogte van de jachthaven. Meer info en inschrijven via de website