Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Joerie Vansteelant sterkste in Geel-Bel
Nieuws

Joerie Vansteelant sterkste in Geel-Bel

joerie_geel-bel.jpg

Joerie Vansteelant pakte zondag zijn tweede zege van het nog jonge seizoen. In de winterduatlon van Geel-Bel kreeg hij in het eerste lopen af te rekenen met Roel Pauwels. Tijdens het mountainbiken kregen we vooraan een kopgroep van 5 met Vansteelant, Pauwels, Armand Vandersmissen, Paul Embrechts en de jonge Tim Van Hemel. Yeray Luxem kon net geen aansluiting vinden bij deze kopgroep. Na een stevig aanval van Embrechts werd de kopgroep gereduceerd tot vier. In het laatste lopen kwam junioreskampioen Tim Van Hemel nog sterk opzetten, maar er was geen kruid gewassen tegen wereldkampioen Vansteelant. Van Hemel werd knap tweede voor veteraan Armand Vandersmissen. Bij de dames was de Nederlandse Judy Van Den Berg de sterkste voor Bianca Bellekens. Melanie Matthys werd derde. De uitslagen vind je hier.