Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Laatste keer Den Inkel Triatlon
Nieuws

Laatste keer Den Inkel Triatlon

Op zaterdag 16 mei wordt in het Kruiningen (N) voor de twintigste keer de Den Inkel Triatlon gehouden. Als het van organisatoren Pim en Nellie Huybregsen afhangt, valt daarmee meteen het doek over deze charmante Zeelandse wedstrijd die ook bij heel wat Vlaamse triatleten populair was.
 
Op het programma van Den Inkel staan gewoontegetrouw een sprinttriatlon, een olympische triatlon en een wedstrijd over de middenafstand. Die laatste was bij velen een ideale voorjaarswedstrijd, al was het maar omdat het zwemonderdeel in een verwarmd openluchtbad wordt afgelegd.
 
Meer info: huybregsen@zeelandnet.nl

kruiningen.jpg