Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Inschrijvingen Boerekreektriathlon vanaf zaterdag 14/3
Nieuws

Inschrijvingen Boerekreektriathlon vanaf zaterdag 14/3

Op zaterdag 23 mei 2009 organiseert de gemeentelijke sportraad St-Laureins de 23ste uitgave van hun kwart triathlon aan het vernieuwde sport- en recreatiecentrum "De Boerekreek".  Voor de editie 2009 kunnen 400 sportievelingen zich aanmelden voor 1000m zwemmen, 40 km fietsen (niet stayeren) en 10 km lopen in een uniek decor.

De eerste Oost-Vlaming die over de streep komt kan zich tevens kronen tot Oost-Vlaams Kampioen 2009. De winnaar van vorig jaar, Sentenaar Sander Dobbelaere, tekent alvast present samen met zijn collega’s van het SMO-triathlon Team Meetjesland voor hun thuiswedstrijd. Ook diverse Meetjeslandse en nationale toppers hebben hun deelname reeds bevestigd.

Wie durft de uitdaging aan?

Vorig jaar stonden een 15-tal Sentenaars aan de start van deze wedstrijd. Ook in de editie 2009 zullen verschillende lokale helden de uitdaging aangaan. Een haalbare kaart voor iedereen die een beetje sportief is (min. 18 jaar). Er worden geen tijdslimieten opgesteld per discipline! Iedereen kan deze multisport afwerken volgens eigen niveau en mogelijkheden. Inwoners van Sint-Laureins mogen immers gratis deelnemen aan dit uniek sportevenement. De plaatselijke inwoners kunnen zich vooraf inschrijvingen bij de voorzitter Higan Holderbeke op het nummer 0475/63 57 25 of higan.holderbeke@sportraadsint-laureins.be.

Op zaterdag 14 maart as. om 8u stipt starten de inschrijvingen voor de jaarlijkse Boerekreek triathlon aan het provinciaal sportcentrum "De Boerekreek" voor alle andere deelnemers. Inschrijven kan enkel via de website van de sportraad en nadien dient binnen de 14 dagen de betaling te gebeuren op een speciaal rekeningnummer dat pas bij inschrijving wordt vrijgegeven.

Wie wil deelnemen moet er snel bij zijn, want vorig jaar waren op 2 dagen tijd alle starttickets de deur uit. Neem alvast een kijkje op www.sportraadsint-laureins.be voor alle informatie.

megafoto_dobbelaere_sander_ldsl9206.jpg