Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Simon De Cuyper wint Veloopzwem

De Veloopzwem in De Haan heeft als traditionele seizoensopener vaak te maken met gure weersomstandigheden, maar dit weekend waren de weergoden de heren en dames triatleten welgezind. Onder een stralende lentezon kregen we een aantal schitterende duels te zien, waarbij de loopfinale tussen Bart Aernouts en Simon De Cuyper het spannendst was.

Duatleet Aernouts heeft ondertussen zijn zwemmen flink bijgeschaafd en kon de hele wedstrijd met de kopgroep meestrijden. Tegen Belgisch kampioen Simon De Cuyper was echter geen kruid gewassen. Hij pakte zijn eerste seizoenszege voor Aernouts. Wim van de Wielle hield Pieter Helin af voor de vierde plaats. Ouwe taaie Nico Huyberechts gaf in de achtervolgende groep een paar keer fietsles en rondde zijn beukwerk af met een knappe vijfde plaats, voor Marc Pollet en Wout Moreel. Bij de dames stond er geen maat op Annemarie Dupont. Het Brugs Mieke liep snel uit tijdens het fietsen en in het lopen kon clubgenote Melanie Matthys haar niet meer bedreigen. Cathy Billiet werd derde.

Foto’s van de Veloopzwem volgen later deze week.