Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
6 starttickets voor de Citytriathlon in Brugge
Nieuws

6 starttickets voor de Citytriathlon in Brugge

6dejaargang_foto.jpgDat triathlon razend populair is in Vlaanderen, hoeft niet meer verteld te worden. De meeste wedstrijden zijn in een mum van tijd uitverkocht en moeten deelnemers op een wachtlijst zetten of zelfs weigeren.

Een van de grootste en mooiste organisaties in ons land, is zeker de triathlon door Brugge, dit jaar reeds aan zijn 6e editie toen en omgedoopt tot CityTriathlon. Om het decor nog aantrekkelijker te maken, verhuist de organisatie hun aankomst zone van de stadsrand naar het centrum van de stad. Spectakel gegarandeerd.

De wedstrijd was uiteraard op enkele minuten volzet. Als sponsor van het evenement, mag TriathlonShop.be nog 6 tickets weggeven aan hun klanten.

Heb je de inschrijving mislopen en wil je er op 20/6 alsnog bij zijn? Stuur dan een mailtje naar info@triathlonshop.be . Een onschuldige kinderhand zal er op 5/4 aanstaande, 6 gelukkigen uit loten. Veel succes.

Meer info over de wedstrijd vind je op www.citytriathlon.org