Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
20 jaar KTT
Nieuws

20 jaar KTT

ktt_logo_stat.jpgAfgelopen weekend waren liefst 150 mensen, waaronder enkele politici, pers en uiteraard heel wat atleten aanwezig op het jubileum feest KTT 20 jaar. In al die jaren heeft de club een hele evolutie doorgemaakt. Vandaag telt de club 125 leden, onder wie 30 jeugdatleten en 22 dames. De club heeft zelfs een ledenstop ingevoerd.

groepsfoto_ktt.jpg

Meteen werd ook het programma voorgesteld 2009. De club neemt maar liefst 7 wedstrijdorganisaties voor haar rekening, waaronder het Belgisch kampioenschap winterduatlon, het Vlaams kampioenschap zwemloop, en het provinciaal kampioenschap Antwerpen. Nieuw is een mooie natuurloop over 15km.

–    Vrijdag 8 Mei natuurloop 15 km Herenthout – Berlaar, alle VTDL licenties korting!
–    Zaterdag 29 Augustus jeugdtriatlon Viersel
–    Zaterdag 29 Augustus Duatlon Viersel 5-30-5
–    Zaterdag 29 Augustus 1/8 triatlon Viersel 500/20/5
–    Zondag kwart Triatlon van viersel 1500/40/10
–    Zondag 25 Oktober BK winterduatlon Lichtaart.
–    Woensdag 11 November winterduatlon Grobbendonk

Alle wedstrijden zijn Non-drafting!
Om een stayer-vrije wedstrijd te krijgen, mogen er maximum 200 atleten per wedstrijd, van start gaan. De ervaring leert dat meer dan 200 atleten op een vlak, en dus niet-selectief parcours, leidt tot stayer discussies.

Inschrijvingen Viersel starten op 3 April. KTT is heel soepel naar betaling, en dan vooral annulatie toe. Wie betaald heeft en afmeld voor 1 augustus, krijgt integraag zijn/haar inschrijfgeld terug en dit zonder dokters voorschrift. Eén mail volstaat. Na 1 Augustus alleen nog terug betaling met doktersvoorschrift.

Alle info op www.ktt.be