Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Wielemie in boekvorm

‘Ik raas naar beneden, tegen vijftig kilometer per uur. Ik kan mijn stuur amper in bedwang houden. Ik krijs van de schrik.’ Het is een citaat uit het wedstrijdverslag dat Marieke Vervoort na haar deelname aan de Iron Man in Hawaï schreef en dat, naast tal van andere verslagen prijkt in het boek "Wielemie" dat in mei bij uitgeverij Hautekiet verschijnt.

Marieke zit, zoals velen wellicht wel weten, sinds 2000 in een rolstoel, verlamd door een zeldzame ziekte. Iedere dag opnieuw verkent ze haar mogelijkheden en stelt zich nieuwe grenzen. 3athlon-collega Hans Cleemput stelde ons Wielemie ooit voor als ,,de sterkste en meest positieve vrouw die ik ooit ben tegengekomen", een uitspraak die we sindsdien alleen maar kunnen bijtreden.

Wielemie is volgens uitgeverij Hautekiet het verhaal van een jonge vrouw die getroffen wordt door het noodlot maar weigert te berusten. 

Het boek komt uit in paperback en kost €16,95 (ISBN: 9789089240583). Wij kijken er alvast naar uit.