Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Marino “Bink” Vanhoenacker goes South-Africa
Nieuws

Marino “Bink” Vanhoenacker goes South-Africa

binkmarino.jpgHet is aftellen geblazen voor Marino’s eerste Ironman-wedstrijd van het seizoen. Op zondag 5 april vindt in "Porth Elisabeth" de Ironman Zuid-Afrika plaats. Het parcours is Marino in ieder geval niet vreemd: als coach van zijn vriendin Elke Vanrenterghem stond Marino enkele keren aan de "zijlijn" van het wedstrijdgebeuren.

Dat Marino in topvorm is laat een persbericht van het "Dresdner Kleinwort Tream" in ieder geval uitschijnen: "de voorbereiding verliep uitstekend en ik kan niet lang genoeg wachten om te tonen in welke topvorm ik ben". In ieder geval hoopt Marino er reeds zijn ticket te bemachtigen voor Hawaï.

Zondag gaat Marino de strijd aan met de winnaar van vorig jaar, de Brit Stephen Bayliss. Van zijn trainingspartner Gerrit Schellens, tevens winnaar in Zuid-Afrika in 2006 en 2007, kregen we te horen dat hij de handdoek werpt omwille van een blessure.