Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Beke en Jammaer starten in Californië

Het wordt een weekeinde om naar uit te kijken, want naast Marino in Zuid-Afrika, starten twee andere Belgische toppers voor het eerst dit seizoen. Voor het derde jaar op rij gaat het seizoen van Bert Jammaer van start op Amerikaanse bodem. Dit weekend gaat hij aan de slag in de 70.3 Ironman van Californië, een wedstrijd waarin hij vorig jaar nog zesde werd. In 2007 was hij er vijfde. Dit jaar mag hij het onder andere opnemen tegen Rutger Beke die eveneens zijn eerste wedstrijd van het seizoen in Californië heeft gepland. De avonturen van Bert zijn sinds deze week overigens te volgen op zijn gloednieuwe website .