Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Nieuwe distributie voor Isaac

Door financiële problemen bij Isaac International  Ltd heeft de fabriek een nieuwe distributeur in het leven moeten roepen om garantie, service en leveringen te waarborgen totdat er een nieuwe distributiepartij is gevormd.

Eind maart vond het faillissement van Isaac Intl. Ltd. plaats. Isaac Int. Ltd., gevestigd in Duitsland, verzorgde de distributie, sales en marketing van Isaac aan de Isaac importeurs. Gelukkig bleek al snel dat dit faillissement géén gevolgen heeft voor de leveringen en garantieafhandelingen.

De merkeigenaar, Umfassend Corp.Ltd., de fabrikant van de Isaac-fietsen, heeft onmiddellijk een nieuw Internationaal distributiebedrijf, C4C, bereid gevonden de activiteiten over te nemen.

C4C voorziet momenteel alle Isaac importeurs van technische ondersteuning en leveringen. C4C is gevestigd in Duitsland en heeft een ruime ervaring in de distributie van high end carbon fietsen.

De fabriek heeft dus op deze manier zorg gedragen voor de voortzetting van leveringen, garantie en service totdat er een nieuwe distributie partij gevormd is. Peza Trading blijft onder de huidige omstandigheden importeur voor de Benelux.